vrijdag 16 oktober 2009

vrijdag

Help.... dit is zo'n echte vrijdag, alles lijkt ontploft........

Vanochtend ben ik begonnen met een rondje markt en langs de dierenwinkel. Daar begon het al. Kies een kattenbak. Kleur (roze is best leuk maar een fluoriserende roze kattenbak? NEEEEEEE)? Deur (heeft u ook paneeldeuren)? Filter? Volgens mij interesseert het mevrouw Vis helemaal niets en loopt ze er met een grote boog langs.

Al die plastic dingen zijn lelijk maar om het een beetje stylisch verantwoord te houden heb ik uit eigen belang gekozen voor een grijze (en dus geen roze) en een deurtje (helaas zonder paneel) leek mij ook wel zo prettig, ik doe tenslotte ook de deur (met paneel) dicht als ik in het kleine kamertje zit.
Vis is de poes van de buurvrouw en wij hebben besloten haar te adopteren, maar dan moet ze natuurlijk ook haar eigen toilet hebben, want hier doen we het NIET in de gordijnen. Mevrouw is enorm eigenwijs en echt een dame, dus ik bereid me voor op het ergste met onze kattenbaktraining. Mocht iemand tips hebben graag.......

Vervolgens thuis gekomen doe ik alles half, dus de eettafel ligt vol, keuken een grote troep, de badkamer is op de vlugge manier schoongemaakt net als het toilet, want ja de nieuwe Ariadne ligt op de mat en die is eigenlijk nog interessanter. Ik kan me altijd nog verschuilen achter het feit dat ik ziek ben en dat is nog waar ook (en eigenlijk moet ik ook wel even rusten). Dus hoe vreselijk ik die Wegener en het 9 maanden al thuis zitten ook vind, jullie vinden mij nu op de bank!
Fijn weekend!

3 opmerkingen:

lia zei

Je hebt weleens van die dagen hé.
Gaan ook weer over gelukkig.

fijn weekend, gr lia

Ik ga nu de ariadne lezen.

"Création" zei

Hoi Rianne, Tsja....zulke dagen noem ik, een dag met een gaatje. Grootste plannen en ideetjes en uiteindelijk is alles een grote chaos en zit alles tegen. En eigenlijk heb je wel veel gedaan maar het voelt alsof het niets is. Moet wel gniffelen als ik de foto van Vis bekijk, inderdaad een SUPER eigenwijs koppie. Het is te hopen dat dame Vis haar plasje op het door jou zorgvuldig uitgezochte poezentoilet wenst te deponeren. Goed dat je jezelf de rust geeft die je nodig hebt, Wegener en 9 maanden thuis zitten daardoor is niet niks, en heel naar voor je. Sterkte ermee.

Fijne avond nog,
groetjes Josephine

English style zei

Sorry Rianne, ik moet wel om Vis lachen, zowel de foto als zijn naam is wel erg grappig, voor jou vind ik het minder grappig, want ik begrijp dat je door ziekte nu thuis bent ?
wens je sterkte ! en houd je taai
groeten Yvonne