dinsdag 20 oktober 2009

Fijn weekend!

Het is heerlijk herfstweer, hopen dat dit de komende dagen zo blijft! Vanmiddag zijn we lekker naar het tuincentrum gefietst en hebben daar rondgestruind. Vast een beetje tussen de kerstspullen rond gekeken, maar dit jaar heb ik er nog helemaal geen zin in, het is toch nog te vroeg voor de kerst.

De afgelopen jaren heb ik in een grote woonwinkel gewerkt en daar zette we in september de boom al op en was de hele winkel in kerstsfeer. Thuis kreeg ik dan ook de neiging om vroeg te beginnen, maar dit jaar wachten we toch nog maar even.... De kerstkriebels melden zich vanzelf...
Fijn weekend!

2 opmerkingen:

Bonjade zei

Oh maar dit is een mooi hangertje zeg....
Helemaal mijn stijl. Enne kerst mag toch al een beetje...
Je moet gewoon van elke dag alvast een feestje maken.
Rustig aan en fijn weekend

"Création" zei

Hi Rianne,

Wat heb je daar een schattige kralen kwastjes hangen, echt heel erg lief. Tsja....inderdaad nog een beeeeeeeetje te vroeg voor de kerst, maar wel altijd heerlijk om de sfeer in zo'n tuincentrum vast een beetje te proeven.

O ja, je vroeg nog over die lieve sneeuwvlokjes, dat doe je zo:

Je gaat naar:

http://htmlblogcodes.blogspot.com

Op de site zie je aan de linkerkant bijna bovenaan de code staan voor de sneeuwvlokjes. Even selecteren en kopieeren, en dan bij je Blogger lay-out klikken op "een nieuwe gadget toevoegen" scrol naar HTML/Javascript, klik daarop dan plak je de code in het scherm wat je dan ziet en klikt op "OPSLAAN" dat is alles het staat er in 2 minuten op, helemaal niks aan. SUCCES, ik hoor het wel van je of het gelukt is.

heerlijk weekend,
lieve groet Josephine