vrijdag 9 oktober 2009

Tingeling....

Gisteren liet ik onze schouw zien, maar inmiddels staat er een nieuwe aanwinst bovenop. Een blik daarop kan ik jullie natuurlijk niet ontnemen. Mijn wederhelft viel meteen op dit klokje, dus er moest op worden geboden tijdens de inboedelveiling van het veilinghuis hier in de stad. Wij waren de hoogste bieder, dus gister zat onze nieuwe aanwinst in mijn fietsmandje...... tingeling......... op weg naar huis.

De liefde tussen mij en het klokje was nog niet meteen overgesprongen maar toen hij (of is het een zij) opgewonden was en begon met tingelen (ieder heel en half uur), ging ik ook voor de bijl. Heel huiselijk en knus...

Verder kwam ik laatst dit dienblaadje bij de kringloop tegen, helemaal onder de viezigheid. Na een badje in afwasmiddel ging het vuil en ook de gouden verf eraf en zo vind ik hem nog veel mooier.
Met de kaarsjes aan, gaan we lekker het weekend in!

Liefs!

3 opmerkingen:

lia zei

Leuk hoor, staat vast heel mooi op de schouw. En dat dienblaadje ken ik wel. Staat leuk met die waxinelichtjes.

fijn weekend.

"Création" zei

Mooie nieuwe aanwinst Rianne, het klokje zal ongetwijfeld heel mooi staan op de zwart marmeren schouw. En wat klinkt dat altijd heerlijk rustgevend hé dat lieflijke getik van zo'n klokje. Hou daar zelf ook erg van. En dan zo samen met het dienblad met de kaarsjes, erg sfeervol.

Heerlijk weekend gewenst,
groetjes Josephine

Kari zei

lief hoor dat klokje en de lichtjes,zit zelf ook de hele dag met mijn kaarsjes aan zo gezellig...