woensdag 14 oktober 2009

brrrrrrr............

Een oud huis heeft zo zijn nadelen. Dan heb ik het niet over het enkel glas. Aan de achterkant doen we gewoon de dubbele deuren dicht (glazen en houten deuren naar de serre) en voor.......... vroeg de gordijnen dicht en de kaarsjes aan. Een extra deken op de bank en wij houden het prima uit.
Maar de touwen in de ramen zijn versleten. De ramen kunnen open doordat er een enorm gewicht aanhangt. Maar deze touwen moeten nu vervangen worden. Dit heeft als gevolg, dat ik nu in een huis zonder raam zit........... brrrrrrrr dat is best fris......... De gewichten liggen nu op de grond, eigenlijk zien ze er best mooi uit, maar ik zal blij zijn als ze weer weggestopt in het kozijn zitten.

Fijne dag

5 opmerkingen:

Irma zei

Heej Rianne,

Ik vind het echt heel sneu voor je dat je in de kou zit maar moet wel zeggen dat je een prachtig detail hebt in je oude huis met die gewichten en hij is echt prachtig om te zien, ik hoop dat het snel weer in orde is en dat je het weer snel behagelijk krijgt,

groetjes Irma

Corine zei

Schitterend die schuiframen! Maar de planning om juist vandaag die touwen te vervangen is niet heel handig.. dat lijkt me toch een typische zomerklus?! Trek maar wat warms aan en maak lekkere warme chocolademelk! Groeten, Corine(THUIS)

lia zei

Dat is wel heel gaaf, die oude schuiframen. Maar wie had nu opeens die vorst verwacht. Vorige week had ik de deur nog openstaan.

fijne en warme avond, lia

English style zei

Je hebt wel prachtige schuiframen in je huisje, dat is wel supergaaf zeg, maar ik kan me voorstellen dat het je nu net ff niet zo lekker zit dat dit klusje moet gebeuren, hoop dan ook dat je er snel weer warmpjes bij zal zitten !
Succes nog even !
Groeten Yvonne

"Création" zei

Oohh wat erg Rianne, nu net op het moment dat we een paar dagen vorst en kou hebben zit jij zonder raam. Echt Brrrrrrrrrrrrrr jeetje, het is echt te hopen dat het snel allemaal weer voor elkaar is. Gelukkig staat er niet zoveel wind, althans hier. Dus hoop dat het bij jou in deze omstandigheden ook windstil is. Zijn de touwen zo te koop, of is het heel speciaal touw dat besteld moet worden en nog even op zich laat wachten?

Bibberse...
groetjes Josephine