donderdag 8 oktober 2009

naturel

Ik ben verliefd op het balkon van de overbuurvrouw. Wij hebben geen vrij zicht maar voor midden in de stad is dit niet verkeerd toch?

De basis van ons huis is naturel, maar helemaal zonder kleur kan ik niet. Soms ruim ik alle kleur op in een ijverige bui, maar dat duurt nooit lang.

Jullie hoeven je geen zorgen te maken, het hert in de schouw is heel nep. Wij vertellen ons bezoek soms dat het lijf bij de buren in het souterrain staat en krijgen dan heel wat verbaasde gezichten....

Fijne dag!

7 opmerkingen:

English style zei

hihi, het lijf bij de buren, leuk welkom haha
het staat wel grappig zo'n kop in de haard :-)
een poos terug stonde wij oog in oog met zo'n giga edelhert, wat een prachtige imposante beesten, maar ik dwaal even af, dat hekwerkje van het balkon is superrrr, geen verkeerd uitzicht dus
groetjes Yvonne

lia zei

Leuk hoor een naturel huis, en daar kun je van alles bij doen. Dat rose van de kaarsen staat daar erg leuk bij. En je uitzicht is niet verkeerd hoor. En dat hert, ja ik vind ze gewoon mooi. En heb weleens overwogen om er ook een neer te hangen. Maar mijn man zegt dan het is toch niet altijd kerst. Dus maar niet. Maar blijf het mooi vinden.

groetjes Lia

Kari zei

Wat heb jij een mooi uitzicht ....

Irma zei

Wauw!!!!! wat een gaaf balkon, tja nu ben ik ook verliefd en ook op jouw schouw :-))

"Création" zei

Hoi Rianne,

Nou...dat uitzicht op het fraaie balkon van de buurvrouw is zeker niet verkeerd. Krijg er echt een vakantie gevoel van, als ik het zo bekijk. En het verhaal over het hert, giller gewoon, je zal het wel heel serieus vertellen dat ze er verbaasd bij kijken. Heel stijlvol ziet het er uit bij je, mooi de symetrie. Heb me maar meteen bij je aangemeld, want vind het leuk om je te volgen.

Fijne avond,
groetjes Josephine

Bellavien zei

Maar waarom staat die erin erplaats van er boven hahahaha.... Heb nog wel een echt gewei voor je liggen!

Mooie foto,s met een prachtige sfeer.

Fijn weekend

Corine zei

Prachtig balkon idd! Is niet verkeerd om tegenaan te kijken.
En wonen in naturellen.. het bevalt mij ook prima, heerlijk rustig! Bij ons is er een ietsiepietsie lichtblauw in de kamer te vinden, verder ook linnen, hout en wit en grijstinten.
Groeten aan je hert:), Corine(THUIS)