maandag 19 oktober 2009

kussens


Heerlijk diep weg tussen de kussens en onder de deken, niet in bed maar op de bank. Ik ben dol op kussens, er liggen er altijd (te) veel op de bank en om de zoveel tijd wisselen de hoesjes. Deze liggen er alweer een paar weken. Ik heb ze zelf gemaakt van grof schilderslinnen (3 euro pm op de markt) en onze initialen erop gezet.Het nadeel van zoveel kussens op de bank is dat ze nooit goed liggen, allemaal in één hoek om in weg te kruipen, allemaal op de grond zodat er meer zitruimte is...... Ach zo erg is het niet om ze af en toe weer op hun plek te leggen.De "bont" exemplaren die vorig jaar op de bank lagen, liggen nu voor de schouw, voor ons hert en zorgen zo voor een echt winters plaatje.

Fijne week!

5 opmerkingen:

lia zei

Leuk die foto met dat hert. Echt zo'n mooi wintersfeertje.
Heerlijk, zie me al zitten met een beker warme chocolademelk.....
Oh, ik moet stoppen met dromen want moet nog een hoop doen.
Dus tot de volg x

groetjes Lia.

"Création" zei

Ohh heerlijk Rianne, kussens daar ben ik ook zo dol op. Jou kussens zijn erg leuk geworden en grappig jullie initialen erop. Heerlijk sfeertje de bont exemplaren bij het hertenbeest, kan hij af en toe zijn koppie even laten rusten.

Fijne dag verder,
groetjes Josephine

Corine zei

Leuk idee, die initialen! En voor dat geld kun je ook nog eens wisselen hè?! Groeten, Corine(THUIS)

English style zei

Wat leuk die kussens, en met de initialen heb je er een zeer persoonlijk tintje aan gegeven, de kussens bij de eland liggen ook leuk, geeft idd het "warme" winter sfeertje weer...gezellig hoor !
groetjes Yvonne

Irma zei

Leukleukleuk!!!! de kussens met jullie initialen erop en dan met maar 3 euro de meter heb je de meest orginele hoesjes en voor weinig.
Ja van kussens kun je nooit genoeg hebben, lekker stapelen.