maandag 12 oktober 2009

Rondje park

Vanochtend ben ik de week goed begonnen met een fietstocht naar het park. Op maandagochtend is het heerlijk rustig. Ik heb genoten van alle kleuren, de geur van de herfst en de zon, want die was volop aanwezig. Soms zou ik willen dat ik het aandurf om wildvreemde mensen op de foto te zetten, mensen kunnen zo mooi zijn. Af en toe staan er hele verhalen in een gezicht geschreven. Maar helaas..... zo ver ben ik nog niet, dus ik hou het dit keer bij een paar plaatjes uit het park. Fijne week!

7 opmerkingen:

marga zei

Dat komt nog wel dat je ook mensen durft te fotograferen. Vind dit trouwens ook hele mooie fotot's....vooral die van het hertje!!!
Liefs Marga

Bonjade zei

Prachtig.....
En een goed idee zo op de maandag ochtend.......moet ik ook eens doen.
Fijne avond

lia zei

Oh jeetje, ik ben nog zo'n muts die op maandag bergen klusjes moet doen, omdat ik de rest van de week moet werken. Moet dat toch eens veranderen. Lijkt me wel leuk.

groetjes Lia

English style zei

wat een mooie foto's heb je gemaakt van het hertje, prachtig beestje !!
en deze kun je tenminste mooi op foto krijgen, wij zien ze vaak in het wild, maar das toch wat lastiger om die reeen op foto te krijgen :-)
groetjes Yvonne

lia zei

Stom, nu weet ik het weer. Kijk ook bij zoveel blogs dat het me soms weleens ontschiet. Weet niet precies wat je hebt, maar hoop dat het de goede kant opgaat. En geniet lekker van al het moois en onze blogs.
En wij genieten dan weer van jouw plaatjes.

lieve groet Lia

"Création" zei

Geweldig Rianne deze foto's, de boom met de geweldige kring paddestoelen, echt prachtig. Het hertje is beeldschoon. En wat mooi te lezen over de verhalen die je in mensen hun gezichten geschreven ziet staan. Wat een rijkdom dat je daar oog voor hebt. Gelukkig heb ik dat zelf ook, gewoon doen, eenmaal gedaan is het een overwinning voor je en dan gaat het voortaan veel makkelijker.

Lieve groet Josephine

Anoniem zei

een leuk blog hoor; ben benieuwd naar je volgende bericht!!

groet, lavender