dinsdag 24 november 2009

hij komt.......

Ok, dit heeft helemaal niets met wonen te maken, behalve dan dat ie natuurlijk niet stylish verantwoord is. Maar vanavond komt ie............ Ja ja, ik heb trainingsplannen, los van mijn uitspattingen twee keer in de week bij de fysio, hoop ik mij hierop helemaal te kunnen uitleven:En om er niet de hele dag tegenaan te hoeven kijken en er geen nachtmerries van te krijgen, plaatsen we hem in de logeerkamer, natuurlijk wel met een tv ervoor en nu maar hopen dat het mij lukt om er menig uurtje op door te brengen. Ik hou jullie op de hoogte!

Groetjes

4 opmerkingen:

lia zei

Oh, je moet me later eens vertellen of het werkt. Want dit was ik ook van plan. Op de zolder met een tv ervoor en dan een half uurtje per dag. Voor de wintermaanden als het buiten nat en koud is.

groetjes Lia

Mevrouw Williams zei

geweldig , vrienden van mij hebben er ook 1 in de logeerkamer staan :-) werkt goed hoor en lekker binnen met tv aan !

"Création" zei

Hoi Rianne,

Dit is een TOP idee hoor, het werkt prima. Hier staat dat slecht ogende exemplaar ook boven in de alles en nog wat kamer. Maar je voelt je herboren als je even wat kilometerjes getrap hebt. Succes gewenst, en we horen het vast wel hoe het bevalt.

groetjes Josephine

Mayflower zei

En Rianne.....ben je al druk aan het oefenen? Wat heerlijk dat je daar een plekje voor heb en met een muziekje op of de televisie aan gaat het volgens mij geweldig.
Fijn weekend.
groetjes Mea