donderdag 5 november 2009

grijze boom

Het is een misschien een beetje vroeg, maar dat maakt hem niet minder leuk. Toen vorige week onze nieuwe tv uit de doos kwam, kreeg ik opeens een idee. Die enorme doos is veranderd in een kerstboom en ik ben blij met het resultaat.

Eerst heb ik tweemaal de vorm van een kerstboom uitgesneden, in de éne boven en de ander beneden een opening tot aan de helft en toen beide delen grijs gespoten. Op de foto is het niet goed te zien, maar de boom zit vol met glitters...... laat de kerst maar komen. Wij zijn er klaar voor (nou ja bijna dan).

Groetjes,
Rianne

6 opmerkingen:

Anoniem zei

hai! leuk je kerstboompje. die is ook makkelijk mee te nemen als we gaan skieën of niet?!
kus

"Création" zei

Heee Rianne, wat ben je toch een lekkere knutselaarster. Vind het een heel leuk boompje geworden, en heel herkenbaar voor mij dat je in een simpele doos iets heel leuks voor ogen ziet. Geslaagd hoor, mijn complimeneten.

Groetjes Josephine

Irma zei

wat een enorm leuk idee, je hebt hem ook prachtig geverft, heel leuk gedaan jouw kerst kan beginnen:-)
een heel fijn weekend, groetjes Irma

Corine zei

Leuk idee! En gelijk maar uitgevoerd.. maarre voor mij is kerst toch nog een aardig endje weg hoor! Dus zet je boom nog maar even op zolder..
Groeten, Corine(THUIS)

Mayflower zei

Hoi Rianne, leuk dat je een berichtje achterliet op mijn blog en zo heb ik er weer een mooie blog bij. Van mij mag de boom blijven staan, is nooit te vroeg om al wat kerstdeco's neer te zetten. Ik ben ook al voorzichtig begonnen. Een leuk idee zo'n boom, dat heb je mooi gemaakt. Je hertenkop uit een vorige post vind ik ook geweldig, staat ook nog op mijn lijstje.
Fijn weekend en groetjes, Mea

English style zei

Nou ?? heb je de boom weer op zolder gezet haha, moest wel om Corine lachen...
Vind hem erg leuk geworden !!! daar kan je mee voor de dag komen :-)
groetjes Yvonne