dinsdag 1 december 2009

stiekem...


Ik weet dat de Sint nog moet komen, maar aangezien hij hier niet aanklopt, ben ik stiekem al een beetje begonnen met de kerstversiering. Ondanks het voornemen om het rustig aan te doen, aangezien we de kerstweek als het goed is in de sneeuw zitten, krijg ik toch zin om uit te pakken.

Alle kerstvogels liggen te wachten op een plekje, misschien een kleine boom, of een tak of........ vrijdag maar eens op de markt kijken.

En voor alle nieuwsgierigen naar mijn trainingsactiviteiten, het schiet helaas nog niet op. De crosstrainer ligt nog in heel veel stukjes. We moeten hem nog in elkaar zetten en aangezien ik dit niet alleen kan en mijn partner druk was is het nog niet zover gekomen.
Fijne week!

6 opmerkingen:

Mayflower zei

Hoi Rianne, het werkt gewoon aanstekelijk hè al die blogs die beetje bij beetje in Kerstsfeer komen. Wat staat dat leuk die mooie ballen in die lijst.
Fijne dag en groetjes, Mea

lia zei

Leuk die lijst met die kerstdecoratie. Enne dat kan niet hé. Jij zou mij zeggen hoe het bevalt, maar dan moet je wel wat doen hoor. hihi.

groetjes Lia

"Création" zei

Oohhh heerlijk Rianne, staat werkelijk heel mooi, zo subtiel een vleugje Kerst in zo'n mooie lijst. Lekker sfeertje hoor.

Groetjes Josephine

t brocante sfeertje zei

Hai Rianne,mooi hoor de ballen in de lijst!Ik kan ook bijna niet meer wachten de adventkaarsjes staan in ieder geval.En ik heb me natuurlijk al ruim 3 weken kunnen uitleven met kerstversiering in de winkel,ook n voordeel van de winkel.Groetjes,Ingrid

Mevrouw Williams zei

Prachtig hoor..en ik herken het hier in de achtertuin staat sinds gisteren een kerstboompje met allemaal mooie decoraties voor bij de voordeur maar die mag er pas zondag staan :-)

Nicole zei

Leuk die kersttakken met vogeltjes!