dinsdag 3 november 2009

rondje kringloop

Goed weer en ik ben enorm lui, dus ik heb mezelf een rondje kringloop kadoo gedaan. Achteraf geen slecht idee. Ik zag niets leuks, behalve een veel te dure stoel, dus het was goed voor mijn bankrekening en ik heb weer even bewogen (dubbel voordeel dus).

De laatste keer bij de kringloop heb ik deze lijst gekocht, hij was goudkleurig maar niet voor lang. Nu alleen nog even een plekje vinden.
Verder ben ik druk met het maken van kerstkadootjes, maar die kan ik hier helaas niet plaatsten (ivm meelezers binnen de familie). Mocht iemand nog leuke zelfmaaktips voor kado's hebben en dan vooral voor mannen, dan hoor ik het graag!

Fijne week nog!

3 opmerkingen:

Corine zei

Prachtig die lijst! En een lekker voordelig uitje naar de kringloop vandaag hè?! Goed gedaan! Succes met je kadootjes, leuk dat je ze zelf maakt!! Groeten, Corine(THUIS)

Irma zei

hahahahaha moet wel een beetje lachen hoor hoe jij je kringloop bezoekje beschrijft, het klinkt echt als iemand die het glas half vol ziet en niet half leeg, gewoon lekker positief maar daar heb je ook alle reden voor want wat een prachtige vondst had je de vorige kringloop bezoek, hij is heel leuk geworden je lijst in het wit.
We zien de foto vast wel verschijnen als je hem een mooi plekje hebt gevonden,

Groetjes Irma en een fijne avond.

"Création" zei

Hoi Rianne,

Handig hoor zo'n "NIET" koop dagje. Maar de vorige keer was het toch maar mooi raak. Enige lijst en erg mooi zo in het wit. Ben wel nieuwsgierig wat je er in gaat lijsten. Misschien krijgen we dat nog eens te zien.

Fijne avond verder,
groetjes Josephine