woensdag 18 november 2009

mevrouw Vis

Laatst kreeg ik de vraag hoe het met onze nieuwe huisgenote is. Nou, uitstekend! Mevrouw Vis heeft het goed naar haar zin. Al zou het natuurlijk fijn zijn als ze iets vaker vleesbrokjes krijgt (ipv die droge korrels) en kunnen we ook de verwarming onder de vensterbank nog even aan doen want dat ligt zo lekker?

Ze ligt het liefst boven op ons als we op de bank zitten/liggen/hangen en anders vermaakt ze zich daar alleen ook wel. Een paar minuten per dag doen we onze workout door met haarelastiekjes rond te schieten. Maar niet meer dan een paar minuten anders worden we moe.

Alleen is dat verbouwen van de bovenburen nou echt nodig? Iedere keer als er lawaai is, duikt ze de kast in? Welke kast, ja deze kast. Daarom staat de deur op een kier, ze maakt hem zelf verder open om dan achterin te gaan zitten? Ach, ook een poes heeft zo haar kuren.


Nu gaan Vis en ik samen de nieuwe ariadne lezen (wat betekent dat zij erop wil liggen terwijl ik een poging tot lezen doe)!

Groetjes!

7 opmerkingen:

Mayflower zei

Hoi Rianne, wat een schatje en zo eigenwijs is als het goed lees.
Nou die Ariadne daar moet ze maar niet op liggen gaan, want die is zo mooi om te lezen.
Fijne avond.
Groetjes Mea

lia zei

Hoi Rianne, Die poezen zijn in veel dingen ook wel hetzelfde. Onze poes ligt ook graag op schoot. En boven op de rugleuning van de bank. Wij laten onze poes nog weleens rennen door middel van zo'n rood lasertje over te vloer te schijnen. En volgens mij is ze ook breed in de heupjes zeg maar...

groetjes en veel plezier met de ariadne.

Mevrouw Williams zei

Wat een geweldige naam voor een poes zeg! En ja je moet natuurlijk wel lekker eten kopen he, je weet het de hond heeft een baas, de poes heeft onderdanen :-)

"Création" zei

Hahahaha Rianne, wat zijn het toch een eigenwijsjes hé die poezenbeestjes. Lekker met hun dikke kont op jou favoblad kruipen. Die mevrouw vis toch, ze is een beetje een bange poepert als ik het zo lees. Of gaan de buren zo gigantisch tekeer. Wel fijn voor mevrouw vis dat ze een fijn schuilplekje heeft. Een lieverd is het, met dat leuke snoetje.

groetjes Josephine

Julie zei

The photo of Ms. Fish is hysterical, thank you for sharing....xo Julie

Bonjade zei

Goed een beetje ondeugend maar zo onweerstaanbaar.
Geef haar maar een dikke knuf van me.
Fijne dag

D zei

Wat een prachtige kat (geweldige naam ook). Die kast is ook wel erg mooi, daar zou ik ook wel in willen wonen.