maandag 14 december 2009

kerstmarkt

Afgelopen zaterdag hebben wij een bezoekje aan de kerstmarkt in Dusseldorf gebracht. Nou ja, een poging gedaan, het was zo ontzettend druk en we hadden zo veel bij te kletsen dat we eigenlijk alleen maar in de kroeg hebben gezeten. Ook heel erg gezellig. Ik had er niet aan gedacht om mijn fototoestel mee te nemen, dus hierbij een plaatje van het internet. Ondanks dat we weinig kerstmarkt hebben meegekregen hebben we een erg geslaagde middag/avond gehad.
Voor wie trouwens nog gaan, alle lampjes zijn wel heel gezellig en er heerst wel een echt kerstsfeertje (dat heb ik dan wel meegekregen).

Fijne week!

5 opmerkingen:

Mevrouw Williams zei

heerlijk toch :-) heb je toch genoten !

Mayflower zei

Wat heerlijk zo'n dagje Düsseldorf, ik heb dit een paar jaar geleden met mijn zus gedaan, toen eigenlijk ook weinig van de markt gezien omdat wij de winkels daar bezochten, maar er is wel een heerlijke Kerstsfeer overal.
Fijne dag.
Groetjes Mea

Home and Lifestyle zei

Op het plaatje ziet het er wel heel sfeervol uit, maar inderdaad...de kroeg kan ook erg gezellig zijn! Je hebt in ieder geval een leuke middag/avond gehad en daar gaat het om!

Groetjes, Ingrid

"Création" zei

Oohhh heerlijk Rianne, zelf ben ik daar ook een aantal keren geweest en inderdaad vooral in de oude binnenstad heerst een bijzonder fijne sfeer. En al zat je meer in de kroeg ;~) ook daar is die sfeer goed te proeven. Ze hebben ook allemaal vandie leuke en mooie kerstversieringen. Heerlijk dat jullie zo genoten hebben.

Groetjes Josephine

Bonjade zei

Ziet er erg gezellig uit Rianne.
Ja het was natuurlijk erg koud zeker en dan doet een drankje wonderen...;)
Je banner vind ik echt het einde zo met die sneeuwbessen.....
Wat een plaatje.
Fijne dag