donderdag 10 december 2009

Winter


Voor de deur staan de winterlaarzen. Zouden we ze dit jaar in Nederland nog nodig hebben? Van mij mag de kou komen en sneeuw zou een cadeautje zijn. Dik ingepakt naar buiten en dan lekker binnen met de kaarsjes aan. Heerlijk!
Liefs Rianne

7 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

Van mij mag er ook een pak sneeuw komen, maar hier wordt het vaak zo snel een modderboel en dat vind ik minder. Maar wie weet wat de winter nog gaat brengen!

Mooie foto's heb je gemaakt hoor!

Groetjes, Ingrid

Mayflower zei

Hoi Rianne, wat een sfeervolle foto's. Heerlijk de kaarsjes snel aan nu het zo gauw donker wordt. Het wordt in ieder geval wel kouder, misschien toch een wintertje, ik hoop ook met wat sneeuw, een witte kerst zou toch prachtig zijn.
Lieve groet, Mea

Irma zei

heej Rianne, nou van mij ook heerlijk sneeuw zo licht en mooi.
Ik denk dat er nog wel kou komt, vast wel.
Mooi foto's heerlijk sfeertje.

groetjes Irma

Mevrouw Williams zei

Heerlijk zo'n lekker dik pak krakende sneeuw, daar kan ik mij helemaal op verheugen, ik heb een zwarte hond, die steekt dan zo mooi af in de sneeuw.
Geniet van deze gezellige tijd!

lia zei

Wat een sfeertje, en leuk dat rode vogeltje.
Ja echte winters kennen we niet meer hé. Wel jammer.
Groetjes Lia.

"Création" zei

Hoi Rianne,

Nou ik hoop met je mee hoor, lijkt me heerlijk weer eens een echte winter mee te maken. Schaatsen lukt jaarlijks nog wel maar echt een dik pak sneeuw is al weer wat jaartjes geleden. Jammer genoeg natuurlijk.

Heerlijk foto's heb je geplaatst, even lekker wegdromen bij kaarslicht. En wat een schattig vogeltje van glas heb je staan, enig!

Fijne avond verder,
Lieve groet Josephine

Renny zei

Mooie foto's en dat vogeltje is allerschatigst. Leuk blog heb je!
Groetjes Renny