vrijdag 27 augustus 2010

van alles was

Even van alles wat op deze vrijdagmiddag. Gisteren organiseerde ik (mede) de introductiedag voor onze opleiding, dus was van te voren daar heel druk mee en daarna helemaal op. Maar nu heb ik energie om te bloggen en ontbreekt het me aan inspiratie.Vanochtend op de markt nog twee mooie blauwe hortensiabloemen gekocht, dat staat vrolijk op ons salontafeltje.

Wij hebben trouwens ook weer een nieuwe stoel, maar deze moet absoluut bekleed worden, is zo geen foto waard. Dan hoeven we niet meer met z'n allen op een rijtje te zitten met bezoek................ Nu nog een goed adres vinden en een stof.Op het kussen liggen mijn schelpenarmband en een roosjesring die allebei van de Albert Cuyp komen, daar staat een vriendinnetje regelmatig met de meest mooie sieraden die ze in het buitenland inkoopt.en deze post sluit ik af met een foto van de vakantie. Wij hebben namelijk een tussenstop gemaakt in het Porsche museum in Stuttgart en daar heb ik mij uitgeleefd met de camera.

Fijn weekend!

10 opmerkingen:

't ouwe posthuys zei

hallo, wij hebben een meubelbeklederij en verkopen stoffen van o.a Romo,chivasso,linwood.Nieuwsgierig? kijk evt. op www.posthuis.nl of op mijn blog ouweposthuys.blogspot.com
tot ziens hermina van tuil

It's me zei

Hoi Rianne......mooie foto's hoor...prachtig en ja geen inspiratie....komt wel weer joh !! geniet van een heerlijk weekend....liefs Ria..

't ouwe posthuys zei

ben ik weer mijn e mail is posthuys@planet.nl of hcvantuil@hetnet.nl

lia zei

Soms hebben we allemaal weleens geen inspiratie. En dat geeft niets hoor. Leuk die foto van de Porsches.

fijn weekend, lia

Karin zei

Zo'n van alles wat post levert in ieder geval een foto op van een paar lekkere kontjes :)

Mevrouw Williams zei

Hai Rianne,

Jouw hortensia's inspireren mij enorm ga zo lekker aan de slag in huis!
Fijn weekend

Hannekie zei

hoezo geen inspiratie. ik vind je fotos prachtig. en je armband is geweldig
gr hannie

Inka en André. zei

Je foto’s zijn geweldig,fijn weekend

Mayflower zei

Soms heb je dat weleens, helemaal geen inspiratie, ik heb dat ook gehad na de zomerstop, maar langzaam aan komt het weer terug. Komt vast door dat ik weer meer jullie inspirerende blogs bezoek.
Ik geniet hier van je mooie foto's en wat een mooie schelpenarmband.
En natuurlijk niet te vergeten die Porsches, lijkt me prachtig om daar eens rond te lopen.
Lieve groet, Mea

magda zei

geen inspiratie ,tja daar merk ik niks van als ik die mooie foto's zie en het commentaar erbij.Die armband is wel erg speciaal ,zoals ook die porsches.Ik hoop dat je een fijne vakantie hebt gehad.