zondag 29 augustus 2010

Agenda pimpen.....

Van mijn werkgever heb ik een hele handige maar saaie agenda gekregen voor het nieuwe schooljaar. Dit weer is perfect om lekker binnen te zitten en mijn agenda een beetje te op te vrolijken. De eerste versie was met een strikje, heel schattig. Toch zie ikmezelf eigenlijk niet 1000 keer per dag dat lintje opnieuw strikken. Daarom heb ik voor de tweede variant het strikje weer verwijderd en een drukknoopje gebruikt. Afgewerkt met een mooi linnen knoopje. Of het praktisch is, dat weet ik niet, of die lang schoon blijft ook niet. Maar wat ik wel weet is dat ik er vrolijk van wordt. Dus voorlopig zit deze agenda in mijn tas!

Fijn zondagmiddag nog!

10 opmerkingen:

Irma zei

leuk gedaan een leuk werkje en een mooi resultaat, ja hier morgen mijn zoontje ook weer de eerste schooldag mijn dochter heeft er al een week op zitten een hele fijne week, liefs Irma

Mayflower zei

Dat heb je leuk gedaan om aan de agenda een persoonlijk tintje te geven. Ik denk dat de uitvoering met het drukknoopje handiger is.
Fijne zondag.
Lieve groet, Mea

It's me zei

Leuk gedaan Rianne..........echt mijn kleur!! ........fijne dag verder......liefs Ria...

Anoniem zei

Gaaf gedaan,ik wil ook nog een boekje pimpen,heb pas mijn hobby weer een beetje opgepakt.

En ik moet ook zuinig leven hoor als ik spulletjes heb gekocht,maar het is mijn passie en dan kan het mij niet zo schelen dat ik krap moet leven en wij sparen ook niet veel en ik ben een beginnende verzamelaar,dus ons huis is voorlopig nog niet vol,lieve groet Joke.

Kom Achterom zei

Leuk leuk!!
Yolanda

lia zei

Leuk een eigen ik aan je agenda. En denk dat de tweede versie beter werkt.

fijne avond
groet Lia

La Maison en Wonderboom zei

Mooi gedaan en nu maar hopen dat je nooit meer iets vergeet.

Daag
Hermine

Bonjade zei

Mooi.....veel mooier dan zo'n saaie....
Hoog aaibaarheids gehalte en top kleurtje.....
Fijne week
Liefs

Karin zei

Leuk hoor! Ach en wanneer hij vies is maak je toch weer een nieuw hoesje. Er volgen vast nog wel wat kille avonden ;)

"Création" zei

Leuk idee Rianne om zo'n saaie agenda wat op te pimpen. De tweede uitvoering lijkt me inderdaad een stuk beter te werken, zo'n lintje daar krijg je al snel de kriebels van. En al helemaal als het in de knoop gaat, hihi. Alleen vind ik het jammer dat je de stof of vilt, [kan niet precies zien wat het is] niet eerst even een beetje hebt glad geperst, je ziet nu echt zo de kreukeltjes.
Offff.....ben ik nu echt een bejaarde truttemerut om dit op te merken, en heb je dat misschien wel juist expres gedaan omdat je dat leuk vindt?

Wens je een fijne week,
Lieve groet, Josephine