donderdag 11 maart 2010

geen tv....

Wij hebben helaas geen tv-ontvangst. Ik dacht dat ik niet "verslaafd" was, maar nu ik een avond alleen thuis ben en het beeld alleen maar zwart blijft, mis ik het wel. Dus ik heb van de gelegenheid gebruik gemaakt om nog maar eens wat foto's te maken......... geen zonnige plaatjes dit keer, maar de bloemen bij kaarslicht.
Fijne avond nog!

8 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

Zo krijg je in de avond wel meer oog voor je omgeving...en op de pc kun je via internet ook programma's volgen!

Een fijne avond nog! Lieve groet, Ingrid

Anoniem zei

Geen tv,ik zou er niet mee zitten haha,kijk niet zoveel tv,maar ik ben stiekum blij dat jij geen tv kon kijken anders hadden wij vast deze prachtige foto`s niet gezien,mooi met de roos erbij,slaap lekker voor straks,lieve groet Joke.

"Création" zei

Gekke gewaarwording hé, denk je het niet te missen naar als het er niet is dan is dat toch vreemd. Maar je hebt je tijd goed doorgebracht hoor, het zin prachtige foto's geworden die je anders niet gehad zou hebben.

Lieve groet, Josephine

Granny's Place zei

Ik kijk zo min mogelijk tv, vind het zelfs storend als iemand hier hem overdag aanzet. Maar dat is weleens anders geweest hoor, ik zou zelf weer gek worden zonder internet. Erg he! Maar je hebt je tijd goed besteed.
Groetjes en alvast een fijn weekend,
madelon

Mayflower zei

Hoi Rianne, je verwend ons zo wel met prachtige plaatjes, die we anders nooit hadden gezien hihi. Nee hoor, ik plaag je maar wat, weet wat je bedoelt, al moet ik eerlijk zeggen dat ik er meer van baal als de PC het niet doet.
Groetjes, Mea

It's me zei

Hoi Rianne

Ik kijk weinig tv...........vanavond visite gehad..............heb wie is de mol opgenomen kijk ik morgen wel.................mooie foto's hoor geweldig !!

Lieve groetjes weltrusten Ria

Mevrouw Williams zei

Wat een mooie foto's zeg. En ik zou de tv wel missen, vind het heerlijk om een spannende serie te kijken lekker op de bank.
Ik wens je een fijn weekend

inka en andre zei

hoi rianne,

wij kijken niet zo heel erg veel naar de tv en,we zeggen weleens tegen elkaar dat het grote ding ook wel het huis uit mag.vind het maar een grote opstakel in huis maar, goed dre wil af en toe naar sport kijken met vrienden dus ja......
prachtige foto’s heb je genomen.

alvast een heel fijn weekend,lieve gr inka en andre