donderdag 18 maart 2010

deuren open!


Jaaaaa, de deuren kunnen weer open. Niet alleen de deur naar buiten maar ook de deuren naar de serre. Wij hebben een serre met heel veel enkel (en oud) glas, dus in de winter moeten zowel de houten als de glazen deuren dicht voor de warmte, maar nu mogen ze weer open. Eigenlijk doen we helemaal niets met die ruimte, maar er valt zoveel meer licht binnen en dat is heerlijk!

Geniet van het weer!
Liefs

9 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

Heerlijk zo'n plekje waar je toch wat dichter bij buiten bent! Ik heb hier nu de deur naar de tuin ook openstaan, heerlijk om de lentelucht te ruiken!

Nog een fijne dag! Lieve groet, Ingrid

t brocante sfeertje zei

Lijkt me wel wat zo'n plekje heb héél veel last van hooikoorts kan bijna niet naar buiten maar ook achter t glas is t genieten!Groetjes,Ingrid

It's me zei

Oooo Rianne.........genieten he vandaag ! ook ik heb lekker met de deuren open in de erker gezeten boekje erbij kopje cappucino.........heerlijk genieten tussendoor blogs gekeken lekker vrij vandaag !! en heb helemaal niks gedaan !! goed he?? rust .das op zijn tijd zo belangrijk !! lieve groetjes van mij..

Bonjade zei

Heerlijk zeg gooi maar open.....
Leve de lente.
Fijne avond

inka en andre zei

o,heerlijk echt genieten vandaag en wat leuk dat jullie een serre hebben.

fijne avond,gr inka en andre

Granny's Place zei

Dat is lekker zeg zo'n erkertje! Geniet er maar lekker van als het als een dag is als vandaag tja wat kan er dan nog mis gaan.
Groetjes Madelon

Kari zei

Heerlijk zeg een serre en dan ook nog van die mooie ramen erin,,,,

nieneke zei

Fijn hè dat mooie weer! Wat leuk dat jullie nog een "ouderwets"serre hebben; doe maar decadent!
Ik hoop dat jouw deuren weer veel open gaan; dan hebben we allemaal weer lekker weer!
Lieve groet, Nieneke

Anoniem zei

Wat een heerlijk extra plekje,met lekker weer kun je daar heerlijk zitten met een boek en een kopje thee,lieve groet Joke.