dinsdag 12 januari 2010

traag

Er komt geen begin aan deze dag...... Ja hij is al lang begonnen, maar verder dan 1 was in de machine ben ik nog niet gekomen. Traagheid ten top! Op zich mag dat ook, ik heb gister voor het eerst weer een hele werkdag mee gemaakt maar daardoor voelt het nu niet als 13 uur, wat het wel ongeveer is.

Misschien begin ik zo maar eens met het uitmesten van mijn kledingkast, dan past er weer iets in ;-). O ja en naar de hubo voor een nieuwe schroef voor mijn crosstrainer!

Fijne dag!

6 opmerkingen:

Mayflower zei

Hoi Rianne, ach zo'n heerlijke lummeldag mag toch ook weleens. Ik laat op zo'n dag het werk het werk omdat er dan toch niets uit mijn handen komt en ga dan leuke dingen doen, even achter de pc en de tijdschriften lezen waar ik nog niet aan toe gekomen was of een extra lange wandeling met de hond.
Succes met de dingen die je vandaag nog gaat doen en gaat laten, morgen weer een dag moet je maar denken.
Lieve groet, Mea

Bonjade zei

Je hebt gewerkt toch de dag ervoor?
Gun je zelf gewoon ook deze dag.
Het mag toch?
Ook dat is belangrijk hoor, al denk je zelf dat je niets doet...
Een soort meditatiedagje zeg maar.

Je laatstste foto is een plaatje zeg. Mooi met kaarsjes en rozenknopjes, top.
Fijne rustdag

Home and Lifestyle zei

Gewoon accepteren dat het zo is en daar dan toch weer wat leuks van maken door gezellige of ontspannende dingen te doen!! Je opwinden over het feit dat het niet gaat zoals je in gedachte had, kost alleen maar negatieve energie en dat is zonde!

Geniet er dus lekker van :-)))

Groetjes, Ingrid

lia zei

Je moet af en toe ook even bijtanken hé. Dat neemt niemand je kwalijk hoor. En er komen nog meer dagen.
Bevalt de hometrainer nog steeds.

lieve groet Lia

jeanette zei

Hallo Rianna, zo per toeval kom ik op je blog terecht, ik had al eens op je pasfoto`tje getikt maar toen kon ik nog geen link naar je bog krijgen, maar je bent ook nog niet zo heel lang in blogland zie ik wel. Leuk om je hier ook te ontmoeten. Soms heb je van die dagen dat niets wil en je de boel lekker de boel wil laten, gewoon doen hoor! Fotograferen gaat je goed af, je laatste foto is prachtig sfeervol gefotografeerd!

Groetjes, Jeanette Just Jeanettte..

"Création" zei

Hallo Rianne,

Kan me goed voorstellen als je gisteren weer een hele dag gewerkt hebt dat het vandaag even niet zo loopt als je misschien zou willen. Even lekker bijtanken hoor, iets anders dan een wasje doen, kan je weer energie opdoen. Wees maar lief voor jezelf, na zo'n drukke dag.

Lieve groet, Josephine