woensdag 6 januari 2010

dame

Terwijl de poes mijn net gewassen (en te drogen hangende) tafelkleed naar beneden trekt en zich daar eens uitgebreid nestelt (nee, dat was dus net schoon :-(), heb ik geprobeerd een foto te maken van de lijst die eindelijk een plekje heeft gevonden. Toen ik deze dame in de nieuwste Flow tegenkwam, wist ik meteen waar ze moest komen, op het toilet! En zo had ik dus ook eindelijk een doel voor de al eerder gevonden lijst.....
Foto's maken met kunstlicht blijft lastig maar in het nieuwe jaar blijven we oefenen. Verder begin ik het nieuwe jaar met een nieuwjaarsopruiming, wat kan een mens toch veel verzamelen en dat moet allemaal een plek hebben (maar ligt voornamelijk in de weg).

Groetjes
Rianne

8 opmerkingen:

Mayflower zei

Hoi Rianne, ik vind de foto heel erg goed gelukt hoor. Je heb een prachtige dame voor je mooie lijst gevonden en zo ook een mooi plaatjes.
Het nieuwe jaar nodigt iedereen uit tot schoonmaken en opruimen, het werkt aanstekelijk, ik ga volgende week aan de slag, dan is hier iedereen weer aan het werk.
Groetjes Mea

Home and Lifestyle zei

Met kunstlicht vind ik het ook lastiger, maar je foto is goed gelukt hoor. Een prachtig lijstje!

Groetjes, Ingrid

Something White zei

Dag Rianne,
hartelijk dank voor je sympathieke berichtje en voor je goede wensen! Jou wens ik ook het allerbeste toe voor dit nieuwe jaar en veel kracht misschien ook om veel te kunnen dragen!
Ik geloof niet dat ik jouw blog al kende, klopt dat? De afgelopen maanden ben ik een beetje minder aanwezig geweest in blogland en heb wellicht jouw start gemist hier. Leuk om je te leren kennen! De Flow haal ik soms wel eens in Sluis, net over de grens achter Brugge (waar ik niet zo ver vandaan woon). Ik moet toch maar weer eens gaan... :)
Ik ben nu eigenlijk ook constant bezig met opruimen: we hebben gewoon teveel, door de jaren heen gesprokkeld of gekregen. Het huis wordt te klein om alles een plek te geven en soms verlang ik naar meer orde en meer rust hier. Leuke emaille schaal heb je trouwens bij je lijstje staan (tenminste, ik denk dat het emaille is?).
Ik kom nog terug!
Hartelijke groeten,
Marjolijn

lia zei

Ik vind de foto ook best goed gelukt hoor. En je ben niet de enige die soms moeilijkheden heeft. Ze staat mooi in die lijst.

groetjes Lia

"Création" zei

Hoi Rianne,

ERG mooi de dame, past heel goed bij het lijstje. En voor kunstlicht vind ik deze foto goed gelukt hoor. Bij mij zijn ze dan veel bruiner van kleur, maar ik heb dan ook een simpel digitaaltje.
Leuk ook dat emaille schaaltje met de vogeltjes en bloemen.

Lieve groet, Josephine

Mevrouw Williams zei

Hai Rianne,

Wat ontzettend leuk zeg, de wc boven is bij mij ook erg kaal en ik dacht gisteren wat kan ik toch doen om hem om te fleuren, ik vind dit een geweldig idee!!

groetjes Mirjam

Bonjade zei

Nou volgens mij is het gewoon een plaatje van een plaatje geworden. Maar ja wat wil je met zo'n plaatje.
Fijne avond

Irma zei

Heej Rianne,

Mooi afbeelding, en prachtig de lijst erom heen.
Ja heerlijk om zo nu en dan eens door je huis te gaan en toch keuzes te maken of het tijdelijk even weg te zetten, maar ja alles is je lief en je wilt eigenlijks niets kwijt;-)

Succes en lieve groet Irma