dinsdag 19 januari 2010

kattenliefde....

Waar ik het liefste slaap: op de stoel achter de computer (al word ik daar nog al eens weggejaagd) en anders niet op kleedjes of kussens, nee bij voorkeur op het bureau voor de verwarming tussen de kaarsen. Af en toe herschik ik het hele tafereel een beetje, maar ik heb nog nooit iets gebroken (en daar is het vrouwtje heel blij mee!). Zelfs als ze aan gaan zijn de kaarsen best fijn, want dan krijg ik het nog warmer!
Het is wel jammer dat het vrouwtje alle heideplantjes heeft vervangen voor bloembollen, die zijn helemaal niet zo lekker..... Maar je kunt er wel mee knuffelen en dat is soms ook best fijn....

Fijne week!

6 opmerkingen:

lia zei

Oh die gekke poezebeesten. Ze weten altijd precies waar ze willen liggen. Ze zijn toch zo gezellig.

lieve groet Lia

ingeborg zei

lijken poezen net als honden ook niet op hun baasje? hihihi

kusje van je liefste zusje!

Bonjade zei

En als je jeuk hebt kun je je er even heerlijk langs schurken....
Wat een prachtzitplek heb je daar trouwens....
Fijne avond

Mevrouw Williams zei

en ze kunnen zo prachtig verontwaardigd kijken, als je ze weg jaagt en dan lopen ze weg met zo'n houding van het doet mij niets hoor!
Heerlijk poezen!

Mayflower zei

Wat een gezellige poes, hij ligt daar zo tevreden bijna tussen de kaarsen, vindt je het niet eng als de kaarsen branden? Je heb een mooie zitplek daar bij het raam.
Fijne avond en groetjes, Mea

"Création" zei

Geweldig Rianne, sta er ook altijd van te kijken hoe ze zich al kronkelend tussen allerlei spulletjes kunnen bewegen, en dat dan zonder iets om te gooien [gelukkig] en erg knap van die snorhaartjes.Leuk ook de foto van je fraaie raampartij. Enne...staat perfect daar je mooie paarse tak in de lampetkan.

Fijne avond,
Lieve groet Josephine