zondag 18 september 2011

Wie weet.........


Vandaag bij de vuilnisbak trof ik onze oude overbuurvrouw. Ze is heel erg op zichzelf, heeft het hele grote pand voor haar alleen (ons pand wordt bewoond door 3 stellen). Heel af en toe maken we een praatje maar regelmatig herkent ze me niet. Nu wilde ze me iets vragen. Ze had nog wat spullen die ooit toen zij een klein meisje was in ons huis stonden, of ik er interesse in had. Natuurlijk................ spullen met een verhaal............. geweldig! Zo kreeg ik deze twee standaarden. Maar wat is het? Zou er een beeld op hebben gestaan? Wie heeft een idee.

Volgende keer krijg ik een antieke plaat van de maan heeft ze gezegd, want die heeft ook altijd in ons huis gehangen. Ik ben heel benieuwd. En dan hoop ik dat ze komt kijken hoe het bij ons in huis staat en nog meer mooie verhalen verteld.

Fijne zondag!

4 opmerkingen:

Mirjam zei

Hallo Rianne,
Wat een leuk verhaal. Wat lief van die buurvrouw dat ze jou die spullen geeft, omdat ze ooit in jouw huis hebben gehangen of gestaan. Koester ze, en ook de verhalen die erachter zitten... En koester ook die buurvrouw, wat een lief mens..
Ik wens je een heel fijne zondag,
Groetjes,
Mirjam

~THEA~ zei

Hoi Rianne,

Prachtig zijn ze! Geen idee waar ze ooit voor gediend hebben, maar je vind er vast een mooie bestemming voor!

Leuk dat jij ze zomaar krijgt.Lief van haar!

Groetjes Thea ♥

Bonjade zei

Wat lief van haar.....ze weet vast dat je super zuinig op maar mooie spullen zal zijn.....
Wie weet hoe mooi haar grote huis van binnen is......
Wat lief dat ze straks bij je mag kijken......zal ze vast fijn vinden...
Fijne avond
Liefs

Nieneke zei

O....ik heb, onbedoeld, zo gelachen om je eerste zin....