zaterdag 10 september 2011

knutselen

Naast het regelen voor de bruiloft ben ik ook druk met knutselen voor de bruiloft. De kaarten hebben we zelf ontworpen en die zal ik binnenkort laten zien. Maar voor vandaag eerst de enveloppendoos en een ringenkussen van vilt. De enveloppendoos was eerst statig grijs met een wit lint, maar een paar rondes later toch meer "ons". En zo ben ik er helemaal blij mee.


Het kussen vind ik goed gelukt maar gaan we toch niet gebruiken omdat hij voor ons veel te zoet is. Mocht er iemand interesse in het kussen hebben, laat het maar weten, ik hoef er niet veel voor te hebben.

Liefs

8 opmerkingen:

It's me zei

Wat ben je druk.........leuk kussen hoor!!..geniet van een heerlijk weekend....liefs van mij...xxx...

Mirjam zei

Hallo Rianne,
Wat een schatjes heb je gemaakt. Je hebt het er maar druk mee zeg.
Ik wens je een heel fijn weekend toe,
Groetjes,
Mirjam

Hannekie zei

leuk hoor om zo je eigen dingetjes te kunnen regelen. als ik het over mocht doen wist ik het wel. dan ging ik ook lekker aan de knutsel. leuk hoor
liefs hannie

lia zei

Leuk leuk.....
Tegenwoordig word een bruiloft toch heel anders gedaan als in mijn tijd. Oei... dat klinkt nu of ik al heel oud ben, niet dus....(vind ik)

fijne zondag
lieve groet Lia

Mevrouw Williams zei

wat ontzettend leuk allemaal zeg, ik ben heel benieuwd naar je jurk ;-)

bijzonder-oud zei

Wat ben je lekker creatief bezig geweest, erg leuk geworden, zowel de enveloppe doos als het kussen!

Groetjes en een fijne dag nog,
Yolanda

Granny's Place zei

Ik heb natuurlijk een hoop gemist in de maanden dat ik niet op blogspot zat dus allereerst GEFELICITEERD trouwen wat leuk voor je!!!!! Super ook om er zo je eigen stempel op te drukken!!!
Fijne zondag,
groet Madelon

Miranda zei

Leuk hoor al die trouw-voorbereidingen. Het kussentje vind ik erg leuk, maar is hier niet meer nodig ;) (vandaag 13 jaar getrouwd!)

Fijne zondag! Groeten, Miranda