dinsdag 20 juli 2010

pffffffff...........

De warmte is niets voor mij. Ik duik onder in het souterrain. "Vroeger" kon ik er prima tegen, het kon mij niet warm genoeg. Maar sinds mijn ziekte en het slikken van veel medicijnen word ik er beroerd van. Zo erg dat ik deze week maar even bloed ga prikken om te kijken of het wel goed gaat en het echt alleen de warmte is.
Gisteren heb ik me vermaakt met het maken van het linker kussen van de foto. Toen opa's huisje werd leeggehaald heb ik een kussen meegenomen wat daar bleef liggen. De achterkant was helemaal versleten en de vulling niet fris meer, maar met een stukje uit een oud overhemd heb ik weer een hip en fris kussen. Het rechter exemplaar heb ik al twee jaar geleden gemaakt van een kleedje gevonden op een brocantemarkt in Florence, kussens met een herinnering dus.

Voor iedereen die vakantie heeft, geniet ervan en als je moet werken, gelukkig zijn de avonden ook heel aangenaam!

Liefs

10 opmerkingen:

Tierlantijn zei

Heerlijk hé om zo creatief bezig te zijn. Kussens maken staat bij mij ook nog op het lijstje om te doen.. Maar druk druk!

De vensterbank is echt super trouwens!!

Groetjes! Ilona

Bonjade zei

Ondanks de hitte verveel je je dus niet.....goed zeg...
Het brengt mooie creaties teweeg.
Ik vind beide kussens echt plaatjes......een heerlijk JDL sfeertje.....;)
Fijne dag

Lynda zei

tjee ja, dat is natuurlijk wel even het controleren waard!!! Jammer dat je je zo beroerd voelt! Je bent wél lekker bezig geweest! Mooie kussens!!!

Groetjes
Lynda

Mevrouw Williams zei

Wat vervelend dat je je zo beroerd voelt,ik ben zelf ook geen held met de warmte , blijf het liefst binnen.
Leuk kussens maken, en vooral met nostalgie erbij.
Sterkte met de warmte en geniet van je vakantie!

The Old and the Beautiful zei

Ik vind het zooo warm ook niet echt lekker hoor. Er komt niets uit mijn handen dan. Goed van jou dat jij dan toch nog kussentjes maakt.
Een mooi vensterbank ? bankje ook waar ze op liggen.

Groetjes,
Gonda

lia zei

Je gezondheid is heel kostbaar, maar dat weet jij natuurlijk zelf heel goed. En beter een keer te vaak gecontroleerd dan 1 keer te laat, zeg ik altijd maar. Ik voel me juist met deze dagen wel heel lekker. En in de winter voel ik me weer K... Zijn net terug van een aantal dagen Scheveningen, en daar was het gisteren en vandaag goed te doen.
Houd jezelf goed in de gaten meid.

fijne week, lia

It's me zei

Hoi Rianne...tja we heben weer gewerkt vandaag...na 2 weken vakantie.....pffff...het is zo warmmmm bij ons.....de winkel is een kas.......dusse...zit nu lekker buiten tis heerlijk.......geniet van een heerlijke zomer...en hoop dat het gauw wat minder warm word.....kan ik ook beter tegen hoor !

Liefs Ria......

Anoniem zei

Ja heel erg warm,eerlijk gezegd is het mijn weer ook niet,het is gewoon veels te warm,maar je kussen is super geworden,wat een sfeervol plekje heb je,fijne dag,lieve groet Joke.

Mama Monique zei

Gelukkig heb je ondanks de narigheid iets weten te vinden om je gedachten op te richten. Wat zijn het twee schattige kussentjes! Ze staan er zo prima bij.

Wens je graag wat betere tijden toe. En natuurlijk geen negatieve(re) doktersuitslag!

magda zei

De warmte is nu wel wat verminderd .Er waren ook dagen dat ik gewoon in de koelte van het huis bleef en als je weet da t ik zo graag buiten ben bv onder de parasol op mijn terras ,dan moet het wel erg warm zijn.Gelukkig zijn de nachten koel en kan je goed slapen.
Mooie kussens,ik knutsel ook graag en heb zelfs al eens voor mijn schoondochter een dozijn gelijke sierkussens gemaakt voor al haar zetels in het salon.(ze wilde allemaal gelijke)Dat doet echt pezier als je ziet dat ze je werk dan appreciëren.
Hopelijk heb je niet teveel last van deze warme zomer!liefs