dinsdag 13 juli 2010

naar school?Toen Tijs gisteren thuis kwam mocht hij meteen weer met mij op pad. We gingen niet ver, maar bij ons in de wijk had ik een (gratis) schoolbankje met stoeltje op marktplaats gevonden en die moest ik hebben. Dus nu staan ze hier in de woonkamer. Wat ik er mee moet? Niets. Wij hebben geen kinderen en zelf passen we er niet op. Volgens mij is dit het perfecte kado als we over twee weken bij de buren gaan eten (daar lopen wel twee kleine jongens rond), is eens iets anders dan wijn of bloemen. En tot die tijd, staan ze gewoon hier mooi te zijn.


Fijne week nog!

8 opmerkingen:

Mevrouw Williams zei

Is ook erg leuk maar als je zelf werkt in het onderwijs :-) dan wil je dit graag buiten de deur houden ;-))))

nieneke zei

heel schattig en ik denk dat het een zeer geslaagd cadeau kan zijn...(hoewel...dit kieper je na een week niet weg als je het niet zo mooi vind/ niet je smaak; misschien eerst even checken??)

It's me zei

Hoi Rianne............wat een mooi setje nog !!! leuk hoor!!! ....en erg leuk om kado te doen toch???? fijne avond...liefs Ria....

Inka en André. zei

Hoi Rianne,heel apart/leuk idee om als cadeau te doen voor de buurkinderen,erg leuk.

Fijne avond

Hannekie zei

leuk hoor. ziet er ook nog gaaf uit. zijn ze vast blij mee
gr hannie

Karin zei

Dat is zeker een origineel kado! Ben benieuwd wat ze er van vinden.

Anoniem zei

Schattig om te zien,apart ook,ooit zaten wij zelf aan zo`n tafeltje,wat lief dat de buurtjes het krijgen,lieve groet Joke.

Gizzy zei

Hey wel leuke cadeautje zo fijn zeg. Die bureau is echt helemaal tof. Ik heb ook enkele leuke Emailleschilden gevonden op www.ramsign.nl
vond ze wel leuk alse tip om als cadeau te geven. Zoals ik heb laatst voor mijn zus, d'r nieuwe huis gegeven. Wat denk je zelf?