dinsdag 9 februari 2010

Slaapkamergeheimen.....

Geheimen is een groot woord, het is ook geen geheim dat we sinds ons waterballet last van stinkende muren hebben........... In de hoop dat het iets doet heb ik een schaaltje potpourri neergezet.

Hiernaast zie een hoekje van de spiegel van mijn kaptafel (helaas met al z'n inhoud niet in zn geheel fotogeniek).Verder zie je op onderstaande foto's een gepimpt lampenkampje met de bloemen die ik vooral in de zomer gebruik, een blik op ons kroonluchtertje met daarachter onze roze witte gestreepte muur (met nu dus, buiten de foto, bruine vlekken :-()
De roze witte strepen zijn super om te zien maar stiekem droom ik al van mooi wit houtwerk met beige muren, alleen moet de andere helft van de bewoners daar nog niet van horen....... Ach dromen mag en zeker in de slaapkamer.
De kadootjes van mijn vorige post vielen trouwens in goede aarde, ze vond het super!

Fijne week nog!

4 opmerkingen:

It's me zei

Dus je bent nu begonnen met 45 kadootjes.....................hahahahahahh!!

Leuk leuk !!

Mooi he?? roze??

Leuke foto's weer

Groetjesssss Ria

Mayflower zei

Hey wat leuk, ik heb volgens mij dezelfde kroonluchter, mooie foto.
De rose gestreepte wand lijkt me ook heel erg mooi. Jammer dat je overal zoveel ellende heb van die wateroverlast, hopelijk gaat die nare lucht snel weg.
Groetjes Mea

"Création" zei

Hoi Rianne,

Enig je gepimpte lampenkapje, heerlijk vrolijk. En de kroonluchter is een plaatje. Maar wat een ellendige nasleep nog van dat waterballet, jakkes, alles ruikt muf natuurlijk. En dan je behang, enig dat streepje maar wat erg dat het vol bruine plekken zit. Nou ja....gelukkig is de wateroverlast voorbij, en wie weet...binnenkort misschien toch wit houtwerk met beige muren;~)

Lieve groet, Josephine

English style zei

wat vervelend dat je met nasleep van wateroverlast zit zeg, die lucht is heel vervelend inderdaad...hoop dat het snel weg trekt
je gepimpte lampenkapje is leuk, evenals je spiegel, mooi zo !!
volgens mij heb ik dezelfde luchter op onze slaapkamer als jij
fijn dag gewenst!
Groetjes Yvon