zondag 1 mei 2011

tuin weg......

Met het idee om vandaag bruin te worden wilde ik naar buiten. Helaas was het nog best fris in de wind, dus het werd een kort rondje fietsen. Nu vermaak ik me binnen met bloemetjes uit de tuin (de laatste vorige week) en uit een oud boeket. De tuin is weg, gelukkig komen ze het 30 mei weer mooi makenDe bedoeling was een nieuwe invulling van de tuin, maar na een kwartier lag de eerste tuinmuur om, bleken de andere ook weinig stabiel, de regenpijpen kwamen rechtstreeks in de grond tegen het huis aan en de palen waarop de serre rustte waren bijna door. Dus iets meer om aan te laten pakken. Maar het wordt vast prachtig!

Fijne zondag nog!

8 opmerkingen:

It's me zei

Net wat je zelf egt....het word vast een pracht tuin Rianne......kan niet wachten op het eindresultaat !...fijne zondag....liefs Ria...xxx...

Lynda zei

OEF....IETS meer;)...maaaaar het wordt beslist super! je hebt er waarschijnlijk al leuke plannen voro en dan is DIT het moment om het eens lekker helemaal aan te pakken!
Komt goed!!

Groetjes
Lynda

lia zei

Oh, maar als het klaar is, heb je vast weer een mooie, gezellige tuin.
Ik heb de hele dag buiten gezeten, maar had dan ook wel een heerlijk beschut plekje waar totaal geen wind was. En heb ook nog een kleurtje opgedaan. Maar er komen vast nog veel meer mooie dagen.

groetjes Lia

Linda zei

Komt vast allemaal weer helemaal goed.
Groetjes linda

magda zei

oei dat zal meer werk worden dan je dacht maar het resultaat zal zeker super worden! Nog even geduld.Ja er was veel wind vandaag ,maar ik kon op het terras uit de wind toch lekker genieten van het zonnetje! Ik heb al een mooi kleurtje gekregen.

Tierlantijn zei

Maar goed dat je eve een briefje met een waarschuwing geplakt hebt...! Dat zou een flinke smak worden!

Ben heel benieuwd hoe het gaat worden. Leuk!

Anoniem zei

Oei mij zou de moed al in de schoenen gezakt zijn, drukke dagen worden dat, ben benieuwd hoe het zal worden!Veel succes!

Anoniem zei

Best spannend hoe het gaat worden, aan de inspiratie zal het niet liggen, je hebt een mooie blog en ik ga je volgen.
Fijne zondag!
Groetjes Monique