zondag 26 september 2010

badderen en dan naar bed...............

Een verzameling slaapkamers gespot op de woonbeurs. Wij hebben een paar weken geleden een nieuw bed gekocht, dus het kriebelt om de hele slaapkamer aan te pakken. Maar ik moet geduld hebben, volgend jaar staan er eerst andere klussen op de planning. Voordat we naar bed gaan, eerst lekker in bad, dat wil iedereen toch in zo'n bad met allemaal vlinders om je heen:Dan lekker naar bed. Ik ben bang dat die vakken bij ons nooit opgeruimd blijven. Stapels tijdschriften, boeken en op dit moment zakdoeken:-(:

Of toch zo romantisch: nee dat is me teveel van het goede. Doe mij maar wat strakker:
En tot slot de VTwonen slaapkamer, zo ziet het er bij ons meer uit, overal spullen (lees kleding, boeken, tijdschriften, medicijnen, zakdoeken, waterflesjes ect. Heerlijk lekker kleurrijk. Ons bestelde bed is grijs en de planning is alleen grijs wit maar met al die "troep" komt de kleur er wel in:
Zo'n gebreide deken zie ik ook helemaal zitten!
Groetjes & een fijne week!

8 opmerkingen:

Alle mooie dingen zei

mooie slaapkamers.. en nu dus nog kiezen!
het is altijd leuk om weer opnieuw te mogen beginnen toch?
en welke vind jij nu het leukste?
groetjes
Anita
http://alle-mooie-dingen.blogspot.com

my day zei

Hoi Rianne,
leuk hoor al die inspiratie foto's van de woonbeurs. Wil volgend jaar ook gaan behangen in de slaapkamer maar weet nog niet precies hoe en wat.
Fijne week,lieve groetjes Ingrid.

Mevrouw Williams zei

Heerlijk al die inspiratie, zo hebben wij net een stukje badkamer verbouwd, en nu denk ik al weer aan het volgende stuk maar ja..de portomonee groeit niet zo snel als de ideeen in mijn hoofd ;-)

It's me zei

leuke foto's van een heerlijke dag !!! liefs fijne week Ria.....

THE BLACK BARN zei

Dat bad met dat vlinder behang vind ik prachtig.
Wat een sfeer.

groetjes,
Miranda

Bonjade zei

Volgens mij heb je weer heerlijk veel nieuwe inspiratie opgedaan.
Heerlijk.
Fijne avond
Liefs

Mayflower zei

Wat een prachtige inspiratie heb je opgedaan Rianne. Dat bad is een plaatje, helaas ik ik er de ruimte niet voor, maar anders zou ik het wel weten.
De fotokaarten heb ik laten maken bij Fotokaarten.nl, een leuke site waar je nog wat extra dingen aan de foto's toevoegen kan en je hoef geen grote hoeveelheden te bestellen en de service is heel goed.
Fijne avond en een lieve groet, Mea

magda zei

Heerlijke ideeën kun je hier opdoen,maar ik zie het bij mij toch niet zo netjes te houden.