vrijdag 28 mei 2010

daar ben ik weer....

De eerste hectiek van de lessen is voorbij, nu even ademhalen voordat we straks stapels nakijkwerk hebben. Maar nu heb ik dus weer tijd en zin om te bloggen, ik heb heel wat in te halen en kom de komende tijd veel bij jullie kijken.

Meteen een aantal foto's van mij, want ik heb een heerlijk en prachtig nieuw boek, waar ik jullie ook een kijkje in gun. Ik kan watertanden bij al die recepten.

Met het koolhydraatarm eten gaat het trouwens goed. Deze koning en koningin van het brood gaan er aan wennen dat het niet meer tot de maaltijden behoort en we genieten van alle verse groenten, noten, kaas, vlees en vis (de laatste twee niet voor mij, maar de heer des huize houdt er wel van) .


Heel fijn weekend!

woensdag 19 mei 2010

snel weer terug


De laatste week is het rustig (wat mij betreft te rustig) van mijn kant in blogland. Dat komt omdat ik erg druk ben met mijn werk, het vak wat ik nu geef vraagt behoorlijk wat energie en voorbereiding, maar als het dan goed gaat geeft het ook energie. Volgende week is alweer de laatste lesweek, dus daarna ben ik met alle bezigheden een stuk minder druk (hoop ik) en heb ik meer tijd voor blogland. Dus ik ben jullie niet vergeten en ik ben snel weer terug.........
Geniet allemaal van de heerlijke zonnestralen!
Liefs

maandag 10 mei 2010

bloemen op je bord.....


Hier heb ik de titel letterlijk genomen, dit zijn de "nieuwe" borden die ik gevonden had op koninginnendag, ze zijn eindelijk de vaatwasser uit ;-).

Verder scheelt het niet veel, met mijn poging tot lijnen heb ik vanmiddag een salade met tomaat en mozzarella op. Geen bloemen, maar groenten dit keer. Ik ben een enorme brood liefhebber, dus ben benieuwd wanneer ik het brood ga missen.

Fijne week!

zaterdag 8 mei 2010

rondje tuin 2


Daar ben ik weer, afgelopen week was het stil op mijn blog. Ondanks dat wij deze week niet in Italië hebben doorgebracht hebben we ons prima vermaakt. Gewinkeld, familiebezoekjes en alles in een laag tempo. Vandaag had de werkgroep hier uit de buurt een plantjesmarkt, daar moest ik natuurlijk even langs. De plantjes staan klaar op de tuintafel, alleen het poten moet nog gebeuren. Morgen weer een dag, de boodschappen moeten ook nog! Vandaag hebben we ook een flinke fietstocht afgelegd naar alle boekhandels in de buurt want we willen beginnen met een koolhydraat arm dieet (van Yvonne Lemmers; grip op koolhydraten), maar helaas, nergens op voorraad, dus maar online besteld.
Een hele fijne week!
Liefs