donderdag 10 maart 2011

het aanzoek...

Sinds deze week heb ik het wereldkundig gemaakt op mijn blog. Maar het aanzoek heeft al meer dan een maand geleden plaatsgevonden. Na een lange (open) dag werken is Tijs mij komen halen uit Nijmegen en zijn we doorgereden naar Maastricht. Een vriendinnetje van ons gaf een feestje en daar moesten wij natuurlijk bij zijn. Geparkeerd onder het vrijthof, ik had nog steeds geen idee. Toen we het vrijthof op wandelde om in de stad een hapje te gaan eten, begon Tijs herinneringen op te halen en zakte op zijn knieën. Blijkbaar was hij s middags al naar mijn ouders geweest om om mijn hand te vragen. Mijn antwoord was meteen duidelijk; ja ik wil, ja ik wil!

Onderstaand plaatje komt van snippet & ink. Deze kleuren vind ik mooi voor de aankleding van onze grote dag.Vanavond ga ik bruidsjurken passen! Ik ben benieuwd of er iets tussen zit. Jullie zullen helaas nog heel lang nieuwsgierig blijven, want ik kan natuurlijk niet het risico lopen dat Tijs al foto's ziet.

Fijne dag!

woensdag 9 maart 2011


Bedankt voor alle lieve en leuke reacties, jullie mogen zeker meeleven de komende tijd. Omdat ik niet topfit ben en toch vakantie heb, ben ik lekker aan het knutselen. Heel veel kleine (natuurlijk lichtblauwe) pompoentjes van stof, zodat ik daar een slinger van kan maken en alvast een poging voor de trouwkaart. Ik vind het het leukste om zoveel mogelijk zelf te doen en met 200 kaarten kan ik me helemaal uitleven. Gelukkig heb ik alle tijd want het is nog lang geen eind oktober dus ze hoeven voorlopig ook de deur nog niet uit.

Liefs

zondag 6 maart 2011

nieuwtje.....

Veel te lang niet in blogland geweest, maar nu vakantie dus tijd en met een nieuwtje:
Oktober 2011 vind onze grote dag plaats. Ik heb voorlopig dus genoeg blogonderwerpen.
Fijne zonnige zondag!

ps: dit schattige taartje bracht de buurvrouw om ons te feliciteren, daar heb ik mijn ring aan toegevoegd.
ps2: de kleur die we gaan gebruiken hoeven jullie na aanleiding van de foto's niet meer te raden.....