donderdag 27 januari 2011

druk druk druk

Volgende week begint het nieuwe blok en in plaats van rust begin ik dit keer met veel drukte. Ook dat is leuk, maar er is iets minder tijd om te bloggen. Nu eerst een kopje thee en een beetje bijlezen.
Tot snel!

woensdag 12 januari 2011

hout, oud en metaal


Daar is die dan, onze nieuwe salontafel. We hebben Hetty er even mee laten zitten, met het ophalen ging het niet heel vlot, maar hij is super. We hadden al zo lang de wens een strakke tafel met een oude uitstraling. Deze wagondelen zijn dus helemaal perfect. Om het plaatje compleet te maken mogen jullie ook even meekijken in het nieuwe slaapverblijf van Vis. Helemaal in stijl! Deze kist had ik al weken geleden gekocht bij Sanne, voorheen lag onze dame in een rieten mandje, maar aangezien ze daar amper in paste is er weinig meer van over. Dit is een perfecte vervanging.
Liefs!

donderdag 6 januari 2011

verhuizen?


Nee, absoluut niet. Wij zijn super tevreden met ons huis. En toch bestelde ik enkele weken geleden een doos verhuisdekens, om me uit te leven met stofjes, oude sjaals en vergeten galajurken. Mijn eigen "ladak" deken, vol met herinneringen en ik ben nog lang niet klaar, want er liggen er nog een aantal te wachten.

Liefs

zondag 2 januari 2011

Gelukkig en Gezond 2011!

Een hele leuke week in de sneeuw, een paar dagen samen druk, waardoor er ook niets van het bloggen kwam en toen was het opeens zo ver............... 2011 alweer.

2010 was voor mij een jaar van opkrabbelen, opnieuw beginnen en doorzetten. Ik hoop dat het net zo goed mag gaan in 2011 en dan dit jaar ons veel moois brengt.
Helaas vandaag niet naar de familie, want op de eerste dag van het nieuwe jaar hield de auto het voor gezien, maar ach dat is maar blik en wordt vanzelf weer gemaakt.

Allemaal een heel mooi 2011!

Liefs Rianne