zondag 19 december 2010

lekker knuffelen........

Kijk eens wat er allemaal uit mijn pakketje van de groepsknuffel kwam, allemaal van Yolanda van bijzonder oud:
Er zaten in 1 van de zakjes allemaal prachtige labels, maar die kreeg ik niet op de foto. Ook de vleugels staan niet op hun best erop maar het lukte niet (en eigenlijk moet ik mijn koffer inpakken). Ja ik heb op de 16e al de knuffel uitgepakt. Maar het gaat mee naar Oostenrijk in de koffer en die foto's houden jullie tegoed!Liefs Rianne

zondag 12 december 2010

en toch.......

Ik heb het vrijdag toch gedaan................ ik heb toch een kerstboom(pje) gekocht, ik kon het niet laten. We hebben een week om er van te genieten want dan gaan we naar Oostenrijk, maar er van genieten gaat helemaal goed. Wij hebben een vogel boom, dus alleen maar vogels. 100 lampjes waren een beetje veel dus de lijst erachter is ook maar meteen meegenomen En nu? Nu ben ik bijna klaar met mijn verjaardagslunch (de dag is van de week pas), nog snel 30 broodjes smeren en dan kunnen ook hier van genieten! Dus het is een korte post want ik ga de keuken weer in!
Fijne zondag!

vrijdag 3 december 2010

Vrijdag

Muziek op niveau meezingen (zo hard dus dat ik mezelf niet hoor). Glee, leuk! Zijn er al meer fans op de dinsdagavond? Aldus Tijs geef ik het liefst mijn lessen ook op die manier (helaas wel zo vals als een kraai). Misschien wel, lijkt me wel gezellig. Gisteren nog kennisgemaakt met de sneeuwbaltechnieken van mijn studenten, en daarna duiken we gewoon weer in de omzetbelasting, het faillissementsrecht en het ondernemingsrecht.
Vandaag ook de PIF binnengekregen. Ik deed mee bij Miranda, en deze schattige zeepfiguurtjes kreeg ik vandaag bezorgd. Jammer dat jullie het niet kunnen ruiken, maar bij ons op het toilet hangen/liggen ze nu mooi te zijn. Mijn pakje heb ik meteen naar Miranda gestuurd. Mocht er nog iemand zin hebben om mee te doen met de PIF, laat even een berichtje achter.
Allemaal een heel fijn weekend!!!!