vrijdag 30 april 2010

oranje boven!


Bedankt voor alle lieve beterschap berichtjes. We gaan er gewoon thuis een leuke week van maken! Vanochtend heb ik er maar gebruik van gemaakt door de rommelmarkt te bezoeken. Mijn buit, 5 "nieuwe" petrus regout borden. Helaas nog geen foto, ze staan eerst in de vaatwasser.......

Fijne dag nog!
Liefs

donderdag 29 april 2010

toch niet.....

Aan het begin van deze week, schreef ik dat jullie me zouden missen. Maar het ziet er naar uit dat dat niet nodig is. Helaas is Tijs ziek geworden, waardoor wij morgenvroeg niet in de auto richting Toscane stappen. Tenzij hij zich snel beter voelt, dan stappen we nog in de auto naar waar dan ook.........
Vorig jaar geen vakantie, omdat ik het hele jaar te ziek was en nu dit, ach er komen vast betere tijden.

Ik had nog wel bij de webwinkel Bonnature van Ria (blog It's me) de JD living van April gekocht. En zij was zo aardig om hem snel te verzenden, zodat ik hem op tijd zou hebben. Ik denk dat ik daar straks maar mee op de bank kruip, chocoladekoekjes en dan nieuwe plannen ga maken voor de aankomende week.

Geniet van de lekkere dag vandaag!

Liefs

ps: op de foto staan mijn laatst nieuw gemaakte sieraden, een armband (bestaande uit drie) en een ketting.

zondag 25 april 2010

gaan jullie mee?

een rondje door de tuin. Onze Vis waakt over het terrein (groot woord voor de tuin). Helaas is het hier nog niet zo kleurrijk, vooral een beetje groen en mooie foto's maken is lastig, maar een paar plaatjes zijn wel gelukt.
De komende tijd zal het iets rustiger zijn, druk met werk, gezondheid en binnenkort nog een paar dagen weg! Richting Florence. Het is voor ons niet de eerste keer en alle toeristische dingen hebben we al gezien, maar als iemand nog goede tips heeft, brocante, lekker eten, winkelen............. heel graag!

Als ik dus minder reageer, ik ben jullie niet vergeten en betere tijden komen weer......

Alvast veel zon en een fijne tijd toegewenst!

Liefs

woensdag 21 april 2010

tringgggggggg


Toen ik vanochtend mijn ontbijt stond klaar te maken, zag ik onze oude bel en bedacht dat ik die wel eens aan jullie kon laten zien. Werken doet hij allang niet meer, maar ons huis is gebouwd ergens rond 1890 en zou de bel er al zo lang inzitten? Toen wij gingen verbouwen, hebben wij besloten om hem te laten zitten, ondanks dat hij verder geen functie meer heeft, hij is gewoon veel mooier dan het nieuwe intercomsysteem wat er in ons huis zit!

Zonnige dag vandaag!

zaterdag 17 april 2010

gipskruid


De bollen in het raamkozijn waren nu echt uitgebloeid en een goede opvolger kon ik niet vinden (of ik kon niet kiezen). Dus ik heb de potjes dit keer maar gevuld met gipskruid, dat is altijd goed!

Geniet van het weekend!

maandag 12 april 2010

oranje boven!

Ik koop eigenlijk nooit oranje bloemen, maar dit weekend kon ik deze oranje rozen niet weerstaan. Ik heb ze kort geknipt en in kleine vaasjes staan ze nu heel fris op tafel. Fijne week!

vrijdag 9 april 2010

schilderen

Naast het schilderen van diverse meubelstukken vind ik het ook heel ontspannend om me met kleur uit te leven op doek. Dit zijn twee van mijn laatste exemplaren. Het zijn doeken van 1m bij 1m. Maar nu staan ze in de studeerkamer want ik weet eigenlijk niet wat ik er mee doen moet...........
Fijn weekend!

donderdag 8 april 2010

blij


Super was de envelop die me vanochtend geurend uit de brievenbus tegenmoet kwam. De prijs die ik bij de Give-away gewonnen heb. Voorlopig staat de mooie kaart, met het heerlijke geurzakje en de wasknijpers in het raamkozijn.
De wasknijperzak hangt zo lang aan de kastdeur achter de bank. Eigenlijk zonde om naar beneden te verbannen. Daaraan hangen ook nog een aantal prachtige labeltjes. Ik ben enorm verwend! Bedankt, Peet!
Misschien wordt het ook eens tijd voor een give-away van mijn kant, eens kijken wat het gaat worden.....
Liefs

maandag 5 april 2010

Opa's schatten

Uit de laatste spulletjes die in het huisje bleven staan heb ik toch weer een hele tas vol meegenomen. De man op de foto is opa niet, maar de opa van oma, begin 1900. Het kleine boekje, is een heel oud woordenboekje, wat bijna uit elkaar valt.
Het is heerlijk zonnig op deze tweede paasdag, geniet er nog van!
Liefs

vrijdag 2 april 2010

Fijne pasen!


Tot gisteren was het me gelukt geen paaseitjes te kopen. Op zich zou het kopen niet zo'n probleem zijn, maar waarschijnlijk hebben we ze dan zo op en dat is niet de bedoeling. Gisteren hoefde ik ze niet eens te kopen, want toen ik het nakijkwerk ging ophalen, vond ik een zakje in mijn postvak. Ze zijn nog niet eens allemaal op! Misschien halen we de paasdagen wel! Gisteren werd ik ook verast omdat ik een give-away gewonnen had bij Naif-nostalgie! Helemaal super, mijn week kan niet meer stuk.
Ik wens jullie allemaal hele fijne en zonnige dagen toe!
Liefs