vrijdag 26 maart 2010

bord voor Fien


En daar is ie dan, de verf is droog, dus nu kan het bord aan het tuinhek van de kersverse ouders. Straks ga ik Fien bewonderen en verwennen. Als kadoo hebben we dit keer gekozen voor (alvast) een mooie pop, maar het zal het laatste geschenk niet zijn.

Fijn weekend!

donderdag 25 maart 2010

Fien


Heerlijk zonnetje, het huis is schoon en de boodschappen zijn binnen. Nog niet helemaal weekend, moet morgen nog even naar mijn werk, maar wel een zomer gevoel.
Vanochtend werd ik gewekt met een heel fijn telefoontje, ik ben tante geworden! Vannacht is Fien geboren.... Dus ik heb net de stad leeggekocht en een bord voor voor de deur geknutseld (nu kon eindelijk de naam erop). Morgen gaan we Fien welkom heten en knuffelen!

Fijne zonnige dag!

vrijdag 19 maart 2010

schoonAls een dolle heb ik vanochtend het hele huis gepoetst. Nu ruikt het weer fris en is het weer opgeruimd, heerlijk. Nu het netjes is kan ik wel eens weer een stukje zitkamer laten zien. Hoewel ik dol ben op naturel tinten in de woning, vind ik het toch fijn om ze te combineren met kleur (roze en blauw) en dat is ook terug te zien.
Vanavond eten we lekker sla, met stokbrood. Lekker en makkelijk om het weekend mee te beginnen!

Fijn weekend!

donderdag 18 maart 2010

deuren open!


Jaaaaa, de deuren kunnen weer open. Niet alleen de deur naar buiten maar ook de deuren naar de serre. Wij hebben een serre met heel veel enkel (en oud) glas, dus in de winter moeten zowel de houten als de glazen deuren dicht voor de warmte, maar nu mogen ze weer open. Eigenlijk doen we helemaal niets met die ruimte, maar er valt zoveel meer licht binnen en dat is heerlijk!

Geniet van het weer!
Liefs

vrijdag 12 maart 2010

fijn weekend!


Met een grote pot geurende rozemarijn van de markt, wens ik jullie allemaal een heel fijn weekend!

Liefs

donderdag 11 maart 2010

geen tv....

Wij hebben helaas geen tv-ontvangst. Ik dacht dat ik niet "verslaafd" was, maar nu ik een avond alleen thuis ben en het beeld alleen maar zwart blijft, mis ik het wel. Dus ik heb van de gelegenheid gebruik gemaakt om nog maar eens wat foto's te maken......... geen zonnige plaatjes dit keer, maar de bloemen bij kaarslicht.
Fijne avond nog!

woensdag 10 maart 2010

paaseieren


Op verschillende blogs verschijnen al diverse eieren die ware kunstwerken zijn. Ik heb er ook een poging aan gewaagd. Nog een beetje ruzie met de lijm (overal zitten resten) maar niet helemaal ontevreden over het resultaat. Er liggen nog veel meer eieren klaar, dus als ik nieuwe lijm heb gehaald, kan ik weer aan de slag!Geniet van de zon & groetjes!

dinsdag 9 maart 2010

zon!


Vandaag kunnen we weer genieten van de zon. Ik hoop dat de sneeuw van gisteren de laatste voor dit jaar was. Natuurlijk wil Vis best even poseren in de zonnestralen die door het raam vallen. En als het vrouwtje dan een bericht op haar blog typt (en niet kijkt), drinkt onze dame even uit het waterkannetje wat gisterenavond is blijven staan (helaas net niet op de foto gevangen).
Fijne dag

zondag 7 maart 2010

zondag

Zomaar wat plaatjes gemaakt op deze zonnige zondag!


Alvast een fijne week!

woensdag 3 maart 2010

stemmen


Terwijl ik wacht op de vrachtwagen van Eijerkamp die de nieuwe kussens voor de bank komt brengen (wij hadden er na drie jaar al kuilen in gezeten), heb ik net de stemwijzer ingevuld. Over de landelijke politiek heb ik wel een mening maar met de plaatselijke ben ik een stuk minder bezig. Toch vind ik het wel mijn plicht om te gaan stemmen. Dus de partijen doorgenomen en ik denk dat ik het nu weet. Dus ik kan straks gaan, en misschien nog even langs de schilderswinkel, als ik dat red voor mijn werk. Mijn hoofd zit vol plannen maar de uitvoering is er nog niet, dus helaas ook nog niet zoveel om jullie te laten zien, maar dat komt vast wel.

Fijne dag!