donderdag 17 december 2009

sneeuw!

heerlijk, ik word op mijn wenken bediend. Het sneeuwt! En niet zo'n beetje ook, er ligt een mooi pak. Alle boodschappen heb ik vandaag dus lopend gehaald ipv op de fiets. En gelukkig reden de bussen gewoon naar de fysio. Wel de wandelschoenen met profiel er bij aangetrokken, en zonder kleerscheuren aangekomen.
Verder ben ik druk met wassen en pakken, want wij gaan kijken hoe de sneeuw op de bergen ligt.

Mijn partner keek redelijk bezorgd toen ik de tas met kado's en de tas met boodschappen klaarzette, nou moeten ook de kleren nog, maar ach er past vast heel veel in onze mini..........

Allemaal alvast hele fijne dagen en geniet van het heerlijke winterse weer!
Liefs
Rianne

maandag 14 december 2009

kerstmarkt

Afgelopen zaterdag hebben wij een bezoekje aan de kerstmarkt in Dusseldorf gebracht. Nou ja, een poging gedaan, het was zo ontzettend druk en we hadden zo veel bij te kletsen dat we eigenlijk alleen maar in de kroeg hebben gezeten. Ook heel erg gezellig. Ik had er niet aan gedacht om mijn fototoestel mee te nemen, dus hierbij een plaatje van het internet. Ondanks dat we weinig kerstmarkt hebben meegekregen hebben we een erg geslaagde middag/avond gehad.
Voor wie trouwens nog gaan, alle lampjes zijn wel heel gezellig en er heerst wel een echt kerstsfeertje (dat heb ik dan wel meegekregen).

Fijne week!

donderdag 10 december 2009

Winter


Voor de deur staan de winterlaarzen. Zouden we ze dit jaar in Nederland nog nodig hebben? Van mij mag de kou komen en sneeuw zou een cadeautje zijn. Dik ingepakt naar buiten en dan lekker binnen met de kaarsjes aan. Heerlijk!
Liefs Rianne

zondag 6 december 2009

kerstvogels


Zoals ik al eerder schreef, voor ons dit jaar geen kerstboom, maar deze kersttakken kon ik toch niet laten liggen en het ruikt zo lekker! Alle vogels, jong en oud, hebben een plekje in de kersttak gevonden!

Fijne zondag!

dinsdag 1 december 2009

stiekem...


Ik weet dat de Sint nog moet komen, maar aangezien hij hier niet aanklopt, ben ik stiekem al een beetje begonnen met de kerstversiering. Ondanks het voornemen om het rustig aan te doen, aangezien we de kerstweek als het goed is in de sneeuw zitten, krijg ik toch zin om uit te pakken.

Alle kerstvogels liggen te wachten op een plekje, misschien een kleine boom, of een tak of........ vrijdag maar eens op de markt kijken.

En voor alle nieuwsgierigen naar mijn trainingsactiviteiten, het schiet helaas nog niet op. De crosstrainer ligt nog in heel veel stukjes. We moeten hem nog in elkaar zetten en aangezien ik dit niet alleen kan en mijn partner druk was is het nog niet zover gekomen.
Fijne week!